4 Mart 2014 Salı

Facebook Hesabını Kalıcı Olarak Silme

21.12.2013 tarihli yazımız kalıcı olarak Facebook hesap silme Nasıl Yapılır olacak. Değerli kullanıcılarımız Facebook’a artık girmek istemiyorsanız veya Facebook’ta sizleri rahatsız eden birileri varsa Facebook hesabınızı kalıcı olarak silebilirsiniz.
Facebookbilgi.org sitesi olarak bugün ki yazımızda sizlere kalıcı çözümlerleFacebook hesap silmeyi anlatacağım.
Sizlere daha önce Facebook hesap dondurma ile ilgili bir yazı da yazmıştık zaten. Tabiki facebook hesap kapatmak ve tamamen kurtulmak gibi bir seceneğinizin olduğunu unutmayın. Yapacağınız bu işlemin tamamen hesabınıza yönelik olduğunu ve bir daha hiçbir şekilde sildiğiniz hesabınızı geri getiremeyeceğinizi bilmenizi isteriz.
Silme işlemini yaparsanız, tıpkı açtığınız Facebook profili gibi kurduğunuz grup ve sayfalar da sistemden geri dönüşü olmayacak şekilde silinir. O yüzden Facebook sayfa üye sayınız çok yüksekse size tavsiyemiz sayfanızda bir admin bırakmanız.
Kalıcı Olarak Facebook Hesap Silme
* Silmek istediğiniz hesabınızdan oturum açın.
* Adres çubuğuna http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account adresini kopyalayıp giriş yapın.
* Ekranda çıkan olan “Hesabımı Sil” butonuna tıklayın.
* Karşınıza “Facebook hesabınız kalıcı olarak silinsin mi?” sorusu çıkacak. Buradaki alanları doldurduktan sonra tamam tuşuna tıklayın.
Kalıcı Olarak Facebook Hesap Silme (Resimli Anlatım)
* Son Olarak Bu işlemden itibaren 14 gün sonra hesabınıza giriş yapmazsanız facebook üzerinden tamamen silinmiş olacaktır.
Facebookbilgi.org sitemize Kalıcı Olarak Facebook Hesap Silme ile ilgili sorularınız yöneltebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder